Bekijk de vacatures in de regio. Vandaag zijn er 17 vacatures te zien.

Laatste vacature:

Westerhout Alkmaar zoekt nieuwe collega's!

Naar de vacaturebank ››

Voor werkzoekenden, werkenden of werk-gevers in zorg en welzijn.

Klik hier om je te registreren of om in te loggen

http://www.zwbanen.nl/downloads/images/full/Twitter.jpg

“Mijn werk voelt voor mij niet als werk”

Margreet Bootsma werkt sinds haar zeventiende in de waakzorg (stervensbegeleiding) bij Evean Thuiszorg. Margreet: “Menigeen heeft een beeld dat werken in de gezondheidszorg áltijd met grote werkdruk gepaard gaat en dat je slecht verdient. Ik ervaar dat anders.”

Lees verder

Suzanne heeft

"Het is geweldig om cliënten te zien opbloeien"

Suzanne liep al stage bij Odion toen haar teamleidster haar vroeg of ze niet ook in de vakantie bij Odion wilde komen werken. Ze hoefde daar niet lang over na te denken, ze had het er erg naar haar zin in kon zo mooi extra ervaring opdoen.

Lees verder

jeroen heeft

Achter elke voordeur weer een ander verhaal

“In mijn werk zoek ik naar antwoorden op hulpvragen. En die kunnen heel uiteenlopend zijn.” Jeroen van Egerschot (24) werkt nu een jaar als ambulant begeleider bij stichting de Waerden, nadat hij een tijdlang op een woonvoorziening heeft gewerkt. “Het leuke van het werken in de ambulante dienstverlening is dat achter elke voordeur weer een ander verhaal schuilgaat.”

Lees verder

Meike heeft

Vakantiewerk in de zorg: Leuker dan vakkenvullen!

Meike heeft in de zomer van 2011 twee maanden bij Odion vakantiewerk gedaan. Dit was voor haar een heel bewuste keuze. Meike weet al een hele tijd dat zij met mensen met een beperking wil gaan werken, en ze is afgelopen jaar dan ook met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening begonnen.

Lees verder

Co heeft

Als vrijwilliger bouw je een band op

“Ik ben niet iemand die niks kan doen. Ik heb daarom na mijn pensionering de computer gepakt en ben gaan zoeken op de site vrijwilligerswerk. Zo ben ik terecht gekomen bij Leekerweide."

Lees verder

Marjan heeft

"Mijn hart ligt bij het werken met deze doelgroep"

Als werkbegeleider bij Odion staat Marjan Smit als het ware om de hoek van de cliënten. "Soms leer je nieuwe taken aan, soms sta je één op één op de werkvloer, soms controleer je of het goed gaat. Maar je werkt altijd toe naar zelfstandigheid. Iedere cliënt heeft vaste taken."

Lees verder

Sarah heeft

"Het is altijd mijn droom geweest verpleegkundige te worden"

Sarah Wagenaar volgt de opleiding tot verzorgende IG, niveau 3.
Zij loopt in het kader van haar BOL-opleiding een stage van 6 maanden op de leerwoning van Leekerweide.

Lees verder

Marlies heeft

"Nooit gedacht dat ik dit zó leuk zou vinden"

Marlies de Looper is begeleider bij de locatie Count Basiestraat van Odion en werkt met oudere cliënten die intensieve zorg nodig hebben. Ze is in dienst bij Odion sinds 2006.

Lees verder

Maroussia heeft

Maroussia loopt stage in een leerwoning

Maroussia Manuel volgt een opleiding tot Helpende, niveau 2. Zij loopt stage op de leerwoning van Leekerweide. Na deze opleiding zal zij zeker doorleren voor Verzorgende niveau 3. Wellicht gericht op de gehandicaptenzorg.

Lees verder

Leo heeft

Leeftijd hoeft geen rol te spelen

Leo Pauwels was nog maar net met pensioen, toen zijn vrouw begon te klagen dat de bank begon in te zakken. En versleten meubilair, daar houdt Leo niet van. Hij ging aan het werk bij een koeriersdienst die ook maaltijden voor Esdégé-Reigersdaal rondbracht. Een cliënt van de Kersenboogerd nodigde hem uit voor een kop koffie met de groep. Binnen een kwartier had iedereen de grootste lol, en besefte Leo: hier wil ik iets mee doen.

Lees verder

Meer praktijkverhalen uit de zorg?

Lees ervaringen van werkgevers en werknemers in de diverse weblogs

Zorginstellingen

Een overzicht van alle 12 zorginstellingen in de regio Noord-Holland Noord, aangesloten bij ZWPlus.


Praktijkfilmpjes

Klik hier voor filmpjes uit de praktijk

Tip een vriend!